Сейнт Луис Блус – Нашвил Предатърс 30 април

Сейнт Луис Блус посреща Нашвил Предатърс на 30 април (неделя) от 22:00 часа българско време в среща от втори кръг на плейофите в НХЛ. В сряда двата тима откриха серията помежду със сблъсък в Мисури, завършил в полза на „хищниците“.

Залози за победа на Сейнт Луис се приемат при коефициент от 2.25. Шансовете за успех на Нашвил са оценени на 1.68. Коефициентът затова „блусарите“ да спечелят серията е 1.95.

Нашвил е с впечатляващия актив от 5-0 победи в директните елиминации. След като надигра Сейнт Луис с 4-3 шайби насред „Scottrade Center“. За Блус това бе осмо поражение за последните им 13 домакински срещи в плейофите.

Звездният бранител Пи Кей Събан блесна с гол и две асистенции за успеха на Предатърс в сряда. Новабранецът Кевин Фиала, който записа два гола в серията срещу Чикаго Блекхоукс в първи кръг, получи контузия и е аут до края на кампанията.

Лявото крило на Сейнт Луис Джейдън Шварц има три точни попадение в общо шест изиграни срещи в тазгодишните плейофи. Стражът Джейк Алън допусна само пет гола в първите пет мача от директните елиминации, но в следващите две срещи инкасира цели седем.

Нека Ви напомним, че може да спечелите още 50% за множествен залог преди мач за срещи от НХЛ с офертата на bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Хокей на лед само по bet365.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG