Селта Виго – Реал Мадрид 11 ноември bet365 laliga

Двубоят Селта Виго – Реал Мадрид от  Примера Дивисион на Испания  ще се проведе на 11 ноември (неделя) от 21:45 часа. Os Celeste успя да победи Ейбар с 4: 0 в последната си домакинска победа, което със сигурност дава на феновете основание за оптимизъм.

Коефициентът за победа на Селта Виго е 5.00.  Равенството в мача е оценено с 4.33.  Коефициентът за победа на Реал Мадрид е 1.61. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Селта Виго – Реал Мадрид: Статистика Н2Н

Реал Мадрид са в победна серия от 3 мача.
Яго Аспас е голмайстора на Селта Виго с 8 гола. Карим Бензема има 4 гола за Реал Мадрид.
Мачове от миналия сезон: 2-2 (Селта Виго домакин) и 6-0 (Реал Мадрид домакин).

Прогноза

Селта винаги са правили по-добри мачове у дома, отколкото при пътуванията, но виждайки, че новият треньор на Реал Мадрид Сантяго Солари помогна на отбора да си възвърне така необходимото доверие, ние сме изкушени да поставим парите си на посетителите. Los Blancos отчаяно се нуждаеше от победа срещу Real Valladolid през уикенда и успяха да я спечелят. Виниций Джуниър най-накрая получи шанс да докаже своята стойност и бразилската изгряваща звезда помогна на Реал Мадрид да вземе три точки от сблъсъка срещу Реал Валядолид.

Реал Мадрид да спечели & BTTS
Над 3,5 гола FT

Официални спонсори на Ла Лига са NikeSamsung, Allianz, TAGHeuer.  bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG