Селта Виго – Реал Мадрид bet365

Двубоят между Селта Виго – Реал Мадрид ще се проведе на 7 януари (неделя) от 21:45 часа в сблъсък от Примера Дивисион на Испания. Реал Мадрид след много успехи сега преминават през много труден период. Те са с 14 точки по-малко от своите съперници Барселона, след загубата (0-3) в дебютния мач за „Ел Класико“ на Сантяго Бернабеу.

Коефициентът за победа на Селта Виго е 6.00.  Равенството в сблъсъка е оценено на 4.60. Залози за това Реал Мадрид да победят се приемат със ставка 1.50.

Селта Виго – Реал Мадрид: Статитика Н2Н

Последните седем мача между отборите завършиха с три или повече гола като  и двата отбора вкараха гол.

Селта Виго елиминира Реал Мадрид в четвъртфинала на последния сезон на Копа дел Рей (4-3 общо).

Лос Бланкс си върнаха в сблъсъка в средата на май, когато победиха Селта на Балаидос с 1-4  за да потвърдят титлата в ЛаЛига.

Прогноза

Букмейкърите виждат Мадрид като фаворити, но стойността е в залога за Селта, които са в състояние да изненадат противника.

Селта спечелиха три от последните си четири домакински мача във всички състезания и трябва да се опитат да не загубят в неделя на Балаидос.

Освен това, Яго Аспас е фаворит да вкара гол по всяко време в шести пореден мач за Селта.

• Селта Виго или равен – двоен шанс
• Яго Аспас да вкара по всяко време

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФАУЕФА, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG