Селта Виго – Севиля 09 Февруари

Двубоят Селта Виго – Севиля от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 09 Февруари (неделя) от 19:30 часа. Провеждането на три поредни равенства в лигата бе знак за напредък в борбата срещу Селта, а страната на Оскар Гарсия направи приличен двубой в Местала миналия уикенд.

Коефициентът за победа на Селта Виго е 3.40. Равенството в мача е оценено с 3.40. Коефициентът за победа на Севиля е 2.20. Вижте пълната Футболна ТВ Програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Селта Виго – Севиля: Статистика Н2Н

Селта Виго не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Селта Виго са в серия от 6 поредни домакински срещи без победа.
Яго Аспас е голмайстора на Селта Виго с 7 гола. Лукас Окампос има 6 гола за Севиля.

Селта Виго – Севиля: Прогноза

Привличането на още една победа до нула за Севиля тук е изкушаващо, като се има предвид, че Селта не успя да вкара в четири от последните си шест на Balaidos, но гостите са достатъчно добри в мача. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с bet365 мобилно приложение на mobilebet365. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 La Liga можете да прочетете на нашата bet страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com