Селта Виго – Севиля 2 февруари bet365 laliga

Двубоят Селта Виго – Севиля от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 2 февруари (събота) от 21:45 часаСелта Виго преминава през един от най-трудните си периоди за последните пет години в момента. 5 поредни загуби в лигата ги свалиха на 18-то място на две точки от безопасната зона.

Коефициентът за победа на Селта Виго е 3.75. Равенството в мача е оценено с 3.60.  Коефициентът за победа на Севиля е 2.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Селта Виго – Севиля: Статистика Н2Н

Яго Аспас е голмайстора на Селта Виго с 10 гола. Висам Бен Йедер има 10 гола за Севиля.
Хуго Мало има повече жълти картони (8) от всеки друг играч на Селта Виго. Евер Банега е с 8 за Севиля.
Селта Виго са в серия от 5 поредни загуби.

Селта Виго – Севиля: Прогноза

Небесно сините са лесни за побеждаване напоследък. Те допуснаха два или повече гола във всичките пет последни мача в лигата. Селта вече може да се похвали с втората най-слаба защита в лигата (само Huesca е по- зле досега през сезона) с 36 гола в 21 мача. Това ще бъде музиката към ушите на Андре Силва, Висам Бен Йедър, Quincy Promes и компания.

Севиля да спечели
Севиля Над 1,5 гола

Официални спонсори на Ла Лига са NikeSamsung, Allianz, TAGHeuer.  bet-bg.com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG