Селтик – АЕК Атина сряда 08 Август

Двубоят между Селтик – АЕК Атина ще се проведе на 08 август (сряда) от 21:45 часа в среща от квалификациите за УЕФА Шампионска лига. Шотландските и гръцките шампиони ще се изправят един срещу друг в третия кръг на квалификациите за Шампионската лига.

Коефициентът за победа на Селтик е 1.72Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40. Коефициентът за победа на АЕК Атина е 5.25Вижте ТВ Програма за мача тук.Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Селтик – АЕК Атина: Двубой Статистика

АЕК e имал шанс да играе срещу шотландски клубове в пет случая в историята си, но никой от тях не е срещу Селтик. Това ще бъде първият им сблъсък.

Селтик – АЕК Атина: Прогноза

Тъй като Селтик играят първия мач у дома, те трябва да се възползват от този факт, за да постигнат положителен резултат преди пътуването до Атина, където трябва да очакваме много гореща атмосфера.

Страната на Брендън Роджърс вече е в ритъм и те трябва да бъдат по-подготвени за този сблъсък и по този начин ще заложим на победа в тази игра.

Гръцките отбори са добре известни за осигуряването на тесни мачове и в това не бива да очакваме да виждаме твърде много цели.

Очакваме и двете страни да са малко предпазливи, което може да ни донесе най-много две цели.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от УЕФА. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore. Официални спонсори на събитието са: PlayStation, Canon, Amstel, Ford, Nutella.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG