Селтик – Клуж сряда 13 Август

Двубоят между Селтик – Клуж ще се проведе на 13 Август (сряда) от 21:45 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Шампионска лига. Селтик направи 1-1 в първото си пътуване до Румъния миналата седмица, но дали ще получат толкова желаната победа в Селтик Парк?

Коефициентът за победа на Селтик е 1.50Равенството в сблъсъка е оценено на 4.10. Коефициентът за победа на Клуж  е 6.50Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Селтик – Клуж: Двубой Статистика

Селтик нямат загуба в последните си 12 мача.
CFR Cluj нямат загуба в последните си 9 мача.
Резултат от първият мач: CFR Cluj – Селтик 1-1.

Селтик – Клуж: Прогноза

Междувременно Селтик има силен домашен рекорд в Европа. Те спечелиха четири от последните си пет мача в това състезание в Селтик Парк. Те спечелиха три от петте мача на това място в последния сезон в Лига Европа, тъй като отидоха в първия нокаут кръг, след като спечелиха 12 от последните си 14 домакински квалификационни срещи в това състезание. Тази фина форма трябва да осигури на Селтик победата в този втори мач. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Шампионска Лига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Champions League УЕФА Шампионска лига можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com