Серия А: Ернанеш недоволен от изявите си

Бразилецът признава, че игрите му не са на нужното ниво, но се надява, че ще успее да се реваншира с напредването на сезона.

Ернанеш се присъедини към състава на Ювентус (1.33 да стане шампион в Италия) преди началото на сезон 2015/16 с трансфер от Интер, но не успя да оправдае очакванията в дебюта си в Торино. Бразилецът признава, че до момента изявите му не са били на нужното ниво и напълно разбира освиркващите го фенове. 31-годишният футболист обеща, че ще направи всичко по силите си, за да се завърне към познатата си форма.

„Знам много добре, че представянето ми през миналия сезон не може да се сравнява с това, което хората очакват от мен. Ако бях фен, аз също бих се освиркал. Смених клубове и в началото никога не е лесно при нови обстоятелства. Сега съм мотивиран да подобря играта си и да бъда още по-полезен на отбора. Ювентус е най-силния отбор, в който съм играл досега в кариерата ми“, заяви бразилецът.

Ернанеш показа признаци на подобрение в сряда при успеха с 4:0 над гостуващия Болоня в среща от междинния пети кръг в „калчото“. Халфът се отличи с най-много точни подавания в двубоя и имаше основни заслуги за успеха, дошъл след голове на Даниеле Ругани, Гонсало Игуаин (1.57 да защити успешно голмайсторския си приз в Серия А), Дани Алвеш и Марио Лемина.

Ювентус записа четири победи в първите си пет мача от новата кампания и в събота ще търси нов положителен резултат в първенството във визитата си на Палермо. Ставката затова Юве да измъкне трите точки е 1.28, а вероятността Ернанеш да запише името си сред голмайсторите е оценена на 3.50.

Не забравяйте, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.