Серкан Юсеин вече е футболист на Лудогорец

Серкан Юсеин вече е футболист на Лудогорец. Във вторник ръководството на шампионите и това на Ботев (Пд) постигнаха договорка за трансфера. Предстои в сряда Юсеин да подпише договор за личните си условия, след което ще се присъедини към новия си отбор на лагера в турския курорт Белек. Очаква се полузащитникът да дебютира за Лудогорец в оставащите три контроли на тима в Белек.

Юсеин има 127 мача за Ботев (Пд), като е отбелязал 9 гола.22-годишният халф е играл за три формации на националния отбор на България – U17, U19 и U21.

Серкан Юсеин е третото ново попълнение на шампионите тази зима. Преди него в отбора дойдоха вратарят на националния отбор Пламен Илиев и румънският халф Адриан Попа.

От Ботев също съобщиха за трансфера:
„Ботев (Пловдив) се раздели с полузащитника Серкан Юсеин, който ще премине в редиците на Лудогорец. Двата клуба сключиха договор за прехвърляне състезателните права на 22-годишния младежки национал и от пролетта на 2019 г. Серкан ще облече екипа на състава от Разград. С трансфера си в Лудогорец Серкан Юсеин слага край на 6-годишния си престой в представителния отбор на Ботев. Юношата на „жълто-черните“ дебютира в професионалния футбол едва навършил 17 години в двубой срещу Ботев (Враца), спечелен от „канарчетата“ с 5:0. в който голобрадият тогава халф се отчете с асистенция. Последваха 6 сезона и над 130 мача с фланелката на най-стария клуб в България, с който Серкан Юсеин стана и носител на Купата и Суперкупата на България през 2017 г.
ПФК „Ботев“ пожелава на доскорошния си футболист здраве и успехи в личното и професионално поприще“!

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.