Сесил Каратанчева – Мария Шарапова bet365 app

Двубоят между Сесил Каратанчева – Мария Шарапова ще се проведе на 07 август (вторник) от 01:30 часа след полунощ българско време в двубой от първи кръг на турнира от сериите Мастърс в Торонто, Канада (WTA Premier 5). Българката има само един спечелен сет в четири сблъсъка с бившата лидерка в световната ранглиста.

Коефициентът затова Каратанчева да спечели за първи път срещу тази съперничка е 6.50. Залози за успех на Шарапова с 2-0 сета се приемат с коефициент 1.36.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Каратанчева премина успешно през квалификациите в Монреал. Eлиминирайки след обрат в последния кръг австралийката Лиза Кабрера с резултат 4-6 6-3 6-1. 28-годишната софиянка ще дебютира в основната схема на “Rogers Cup“, но още на старта я очаква много трудно премеждие.

Шарапова игра за последно на Уимбълдън, където бе шокирана в първи кръг след поражение от руската квалификантка Виталия Дятченко. През този сезон носителката на пет титли от шлема може да се похвали с два 1/2-финала (Шънджън и Рим), а върховият й резултат на надпреварата в Канада е финал от 2009 г.

Успее ли Каратанчева да извоюва първата си победа срещу Маша, в следващия кръг ще се изправи срещу номер 12 в схемата Дария Касаткина (Рус) или Мария Сакари (Гър). Касаткина спечели и двата си досегашни мача срещу гъркинята, като шансовете й да успее да повали съперничката за трети път са оценени на 1.40.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в google search bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Тенис. Топ събития и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието: Emirates, FedEx, Infosys, Peugeot.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com