Сиваспор – Акхисар Беледие 11 Февруари bet365

Двубоят между Сиваспор – Акхисар Беледие ще се проведе на 11 февруари (понеделник) от 19:00 часа в среща от Супер Лига на Турция. Акиго се бори на дъното на лигата, като спечели 4 мача през целия сезон.

Коефициентът за победа на Сиваспор е 1.75. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40. Коефициентът за победа на Акхисар Беледие 5.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Сиваспор – Акхисар Беледие: Двубой статистика

Статистиката на Сивасспор като домакин този сезон: 4-5-1.
Робиньо е голмайстора на Сивасспор с 8 гола. Елвис Ману има 4 гола за Акхисар Блд Спор.
Сивасспор не са губили в последните 8 свои домакинства.

Сиваспор – Акхисар Беледие: Прогноза

Сиваспор ще получи три точки от този мач, тъй като противниците не заслужават нищо в този момент. Отборът домакин ще отбележи няколко пъти. Yigidos има достатъчно огнева мощ в редиците си, за да накаже защитата на опонентите си.

Този стадион отново ще бъде свидетел на падането на Акигос, тъй като те ще признаят загубите от ръцете на домакините. Ще има няколко гола и отборът ще поддържа мрежата си празна.

Футболни топ събития и Новини за Турска Суперлига от всички краища на света с bet365 Livescore. Официални спонсори на събитието са: vodafone, beko, turkish airlanes.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG