Сидни Кросби с исторически резултат

Суперзвездата на Питсбърг Пингуинс Сидни Кросби постигна исторически резултат по време на разгрома с 6:0 над Нешвил Предатърс в петия мач от финалите за Купа “Стенли” в Националната хокейна лига на САЩ и Канада (НХЛ).
Кросби подаде за гола във втората част на Конър Шиъри и записа 20-ата си точка (гол или асистенция) с екипа на “пингвините” във финалната серия на НХЛ, с което изпревари легендата Марио Лемю (19).

Евгени Малкин също може да се извиси във вечната класация по този показател, защото има 17 точки на сметката си до момента, а Пингуинс води с 3:2 на Нешвил и двата тима ще изиграят още поне един мач в спор за най-ценния трофей в хокея.

В 24 финални мача Кросби има четири гола и 16 асистенции, като е само на един двубой от спечелването на трета Купа “Стенли” в кариерата си.

Пингуинс пък могат да станат първата организация с успешна защита на титлата след Детройт Ред Уингс през сезон 1997/98.

bet365

Оферта bet365 информира, че може да спечелите още 50% за множествен залог преди мач за срещи от НХЛ с офертата на bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Хокей на лед само по bet365.

Запознайте се с най-новата оферта на Bet365 Най-добри Коефициенти +, която допълнително ще увеличи Вашия коефициент. Когато заложите в Bet365, има коефициент за Вашата селекция – ако НК е по-голям, те не само ще платят този коефициент, но ще добавят и още! Залози Антепост, Тоте/Пари Мутиел (залози и дивиденти), ‘Да Не Спечели’, Подобрена Победа, Покрит Залог и На Живо са изключени. Офертата включва Коефициент от Таблото, bet365 Ранни Коефициенти, както и сингъли и множествени залози за всички състезания, за които предлагаме залози за Победа и Подсигурен Залог, изключвайки състезания в Северна Америка и Австралазия, освен ако не е посочено друго. Например, ако има Ранен Коефициент 4.00 за Вашата селекция и тя спечели с 5.00, Bet365 ще Ви плати 5.50!