Славия излиза срещу Верея

Двата тима отчаяно се нуждаят от победа, за да загърбят незадоволителните си резултати в последните два кръга. Славия София посреща Верея Стара Загора тази вечер в 20:00 часа в среща от деветия кръг в Първа лига. Това ще бъде първи официален мач между тези два отбора в елитния ешалон на футболното ни първенство.

Залози за победа на Славия се премат при коефициент от 1.80. Шансовете за успех на Верея са оценени на 4.20. Коефициентът затова гостите първи да поведат в резултата е 2.87.

Славия изпусна трите точки в миналия кръг, след като направи нулево реми като гост на Черно море. Преди това възпитаниците на Александър Тарханов претърпяха поражение от шампиона Лудогорец с 1:3.

Тарханов ще може да разчита в предстоящия мач на новото попълнение от тази седмица Николай Димитров-Хичо. Нападателят Ивайло Димитров обаче е аут поради травма. Валери Домовчийски се очаква да стартира на върха на атаката на домакините, а по крилата вероятно ще действат Божидар Васев и Сердер Сердеров.

Верея започна добре новата кампания, но в последните два кръга не успя да спечели точка. Отборът на Александър Томаш загуби последователно от Локо Пловдив с 1:3 и от Лудогорец с 1:5.

Нападателят Георги Андонов, който има два гола и асистенция от два изиграни мача, е възстановен от контузия и готов за игра. Французинът Амаду Сукуна почти сигурно ще е острието в предни позиции за гостите.

Не забравяйте, че ако срещата Славия-Верея завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Бет365 Футбол

Save