Славия Мозир – Торпедо Жодино резерви 08 Май

Двубоят между Славия Мозир – Торпедо Жодино резерви ще се проведе на 08 май (петък) от 16:00 часа в среща от Лига на Резервите на Беларус. Очакваме много интересен двубой, тъй като гостите се представят на много високо ниво напоследък. Така че залагаме за убедителна победа от Торпедо в петък.

Коефициентът за победа на Славия Мозир е 3.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Коефициентът за победа на Торпедо Жодино е 1.75. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера bet365 casino.

Славия Мозир – Торпедо Жодино резерви: Двубой статистика

Очакваме много интересен двубой, тъй като гостите се представят на много високо ниво напоследък. Така че залагаме за убедителна победа от Торпедо в петък.bet-bgbet365

Славия Мозир – Торпедо Жодино резерви: Bet-bg Online Прогноза

На база казаното по-горе очакваме убедителна победа от Торпедо Жодино в петък следобед.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Belarus Reserves можете да прочетете на нашата bet страница.

Прогнозите ни за предстоящи мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com