Славия Прага – Клуж сряда 28 Август

Двубоят между Славия Прага – Клуж ще се проведе на 28 Август (сряда) от 22:00 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Шампионска лига. Пътуването в Румъния никога няма да е лесно, въпреки че Славия Прага направи приятно пътуване и се завърна у дома с победа с 1:0.

Коефициентът за победа на Славия Прага е 1.53Равенството в сблъсъка е оценено на 3.80. Коефициентът за победа на Клуж е 6.50Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Славия Прага – Клуж: Двубой Статистика

Славия Прага нямат загуба в последните си 10 мача.
Резултат от първият мач: CFR Cluj – Славия Прага 0-1.
Славия Прага са в победна серия от 4 мача.

Славия Прага – Клуж: Прогноза

При залаганията „Славия да печели и над 2,5 гола“ хваща окото. През миналата седмица Славия не предложи много неща, макар че това до голяма степен беше замислено. У дома срещу страната на Клуж, която отстъпи средно по два гола и 1.96 очаквани гола като гост в квалификацията, домакините в сряда могат да предложат повече в атака.  bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Шампионска Лига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Champions League УЕФА Шампионска лига можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com