Славия София – Берое петък, 04 Август

Двубоят между Славия София – Берое ще се проведе на 04 август (петък) от 18:00 часа от 4-тия кръг на Първа професионална футболна лига. Двубоят е на стадиона в квартал „Овча купел“ в София. Главен арбитър на срещата е Георги Кабаков от Пловдив.

Коефициентът за победа на Славия е 2.25. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.10. Залози затова Берое да победят се приемат със ставка 3.40.

За двубоя утре „Берое“ няма да може да разчита  контузения Пламен Тенев. През седмицата Асен Георгиев се раздели с клуба. Междувременно стана ясно, че нападателят Матю Бонифейс няма да играе за „Берое“ през този сезон и замина за своята родина. Причината за това е внезапно нарушаване на здравословното му състояние.

Ето групата на „зелените“ за двубоя: Душан Перниш, Богомил Цинцарски, Веселин Пенев, Георги Динков, Емин Ахмед, Камен Хаджиев, Матеус Леони, Милен Желев, Павел Виданов, Антон Карачанаков, Педро Еуженио, Борислав Цонев, Кохей Като, Мартин Райнов, Денислав Станчев, Драгош Фиртулеску, Серджио Негрут и Карлос Охене.

В историята на най-високото ниво на българския футбол „Берое“ е надделявал над „Славия“ 34 пъти, а 46 са победите на сметката на „белите“. 23 са двубоите завършили без победител, а головата разлика е 121:178 в полза на „Славия“. 52 са срещите в София, където „Берое“ имат 10 победи, „Славия“ 32, а равенствата са 10. Най-честият резултат в двубоите между тези съперници е 2:1 за „Берое“ (14 пъти), следван от 2:1 за „белите“(11 пъти) и 1:1 “ (също 11 пъти).

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига, Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип, Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи, които ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG