Славия София – Локомотив Пловдив 25 Октомври

Двубоят между Славия София – Локомотив Пловдив ще се проведе на 25 октомври (сряда) от 17:30 часа в среща за Купата на България. Славия е домакин на Локомотив Пловдив в двубой от 1/8-финалите на турнира за Купата на България на стадион „Васил Левски“. 

Коефициентът за победа на Славия е 2.30. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20. Залози затова Локомотив Пловдив да победят се приемат със ставка 2.87.

И двата отбора разчитат на този турнир като шанс да спечелят място в Лига Европа, след като в първенството не се представят много добре. Славия надигра Черноморец Балчик с 2:0 в миналия кръг, за да си осигури среща с Локомотив Пловдив, докато „смърфовете“ отстраниха градския противник Марица с 3:1. Общо взето и двата тима очаквано продължиха напред и не срещнаха трудности, но сега ще се получи много оспорван двубой.

Славия подобри представянето си в Първа лига напоследък и записа три победи в последните си пет мача. Те направиха 0:0 като гости на Пирин в миналия кръг, а преди това надиграха дунав с 3:0. В последните си два домакински мача „белите“ вкараха седем гола и не допуснаха нито един. Локомотив Пловдив пък загуби с 0:3 от Черно море в събота. „Черно-белите“ разочароваха след победите над Берое и Септември София в предишните два кръга. В последните си пет мача като гост в Първа лига Локомотив има само една победа и четири загуби, така че те трябва да играят по-добре навън, ако искат да постигнат нещо този сезон.

В последния мач между двата тима Славия спечели с 2:1 на стадион „Локомотив“ на 17 септември. В последните три мача срещу този съперник „белите“ нямат загуба. Смятам, че те ще спечелят в сряда, след като играят по-добре напоследък и се представят успешно срещу Локомотив в последно време.

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.


Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG