Словакия – Холандия -приятелски мач 31 май

Международната приятелска среща между  Словакия – Холандия  ще се проведе на 31 май (четвъртък) от 21:45 ч. българско време. Словакия е в отлична форма с три победа след загубата от 2-1 в приятелски двубой срещу Украйна през ноември. Те победиха Норвегия, ОАЕ и Тайланд. Но холандските лалета ще бъдат предизвикателна задача за отбора на Ян Козак.

Коефициентът за победа на Словакия е 3.40. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40. Коефициентът за победа на   Холандия е 2.10. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Словакия – Холандия: Статистика Н2Н двубои

Словакия никога не побеждава Холандия, имат две загуби при два сблъсъка Н2Н.
Холандия записа 2-0 в Ротердам в последния си мач през 2012 г.
Словашкия отбор сега ще се надява да отмъсти.

Прогноза
Мачът идва в най-доброто време за Холандия и те могат да се надграждат големите си постижения. Ще ги подкрепим за седмата им победа в осем мача. Виждали сме ги, че впечатляват напоследък срещу по-силни съперници и това изглежда като голяма стойност!

Не вярваме обаче, че ще бъде лесно и лалетата ще трябва да вкарат повече голове от конкурентите. Имайки предвид това, очакваме мач  с висок резултат.

Холандия да спечели
Над 2.5 гола FT

 

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Достъпни са и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365.

Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и футболни мачове от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на FIFA World Cup са: Coca Cola, Hyundai, Qatar Airways, VISA .

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лигаMondial 2018, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG