Слоун Стивънс – Анастасия Севастова 01 Ноември

Двубоят между Слоун Стивънс – Анастасия Севастова ще се проведе на 01 ноември (сряда) от 13:00 часа българско време с дуел от група “Camellia“ срещу петата поставена Анастасия Севастова (Лат). Досега двете са мерили сили само веднъж, а именно в 1/4-финалите на тазгодишното издание на US Open, където бъдещата шампионка Стивънс ликува с 6-3 3-6 7-6 (4).

Залози за победа на Стивънс можете да правите с коефициент 1.72. Шансовете на Севастова да спечели са оценени на 2.00.

Световната №13 Слоун Стивънс поднесе най-голямата изненада на сезона. Триумфирайки с отличието на „Флашинг Медоус“ през лятото, само няколко месеца след завръщането си от тежка контузия. От Ню Йорк насам обаче 24-годишната тенисистка от Флорида няма победа, бивайки елиминирана още на старта в Ухан и Пекин.

Анастасия Севастова, №15 в WTA ранглистата. Е c баланс от 35 победи и 23 загуби тази кампания. Върховият резултат на 27-годишната латвийка бе в Майорка, където се поздрави с второто си отличие при професионалистките. Отделно тя записа в актива си участия в 1/2-финалите в Дубай и Мадрид и 1/4-финали на US Open, в Чарластън, Щутгарт, Букурещ и Бостад.

В сряда на “WTA Elite Trophy“ ще се изиграят oще два мача на сингъл. Програмата в 9:00 часа българско време ще бъде открита с двубой между французойката Кристина Младенович (2.75 за победа) и Магдалена Рибарикова (Слвк). Рибарикова има аванс от 1-0 в съперничеството срещу французойката.

Във втория мач за деня не преди 10:00 часа една срещу друга застават рускинята Анастасия Павлюченкова (3.50 да спечели с 2-0 сета) и Ашли Барти (Авсл). Павлюченкова е без изгубен сет в две официални срещи срещу противничката. Но за последно двете се сблъскаха чак преди четири години.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG