Смолевичи – Витебск bet365

Двубоят между Смолевичи – Витебск ще се проведе на 04 април (събота) от 16:00 часа в среща от Висша Лига на Беларус. Витебск, въпреки че заемаше позиции в горната половина на таблицата за три поредни сезона, избягваше изпадане през миналия сезон, тъй като изпаднаха от класацията.

Коефициентът за победа на Смолевичи е 2.60. Равенството в сблъсъка е оценено на 2.70. Коефициентът за победа на Витебск е 2.87. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера на online casino.

Смолевичи – Витебск: Двубой статистика

Витебск трябва да има достатъчно за тях, за да остърже печалба. Те спечелиха три от последните си четири състезателни срещи със Смолевичи и като имат предвид средно точно гол на игра у дома от началото на миналия сезон, смятаме, че 1-0 правилен резултат е на картите.

Смолевичи – Витебск: Online Прогноза

Както може би се досещате, това вероятно няма да бъде интересен мач за неутралите. 10 от последните 11 мача на Витебск са отбелязали по-малко от три гола и тъй като осем от последните 10 домакински мача също страдат от липса на голове, ясно е, че проблемът им също не намалява. И двете срещи на Смолевичи са отбелязали по-малко три гола, както и 14 от 17-те си мача във Висшата лига за всички времена, така че поддръжката под 2.5 гола е очевидният избор.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Belarus Reserves можете да прочетете на нашата bet страницаbet365

Прогнозите ни за предстоящи мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com