Смолевичи – Шахтьор Солигорск 12 Април

Двубоят между Смолевичи – Шахтьор Солигорск ще се проведе на 12 април (неделя) от 17:00 часа в среща от Висша Лига на Беларус. Феновете на Смолевичи може би смятат, че са в изненадващо добър сезон още в първия ден на мача, когато вдигнаха впечатляваща точка на управляващите шампиони Динамо Брест.

Коефициентът за победа на Смолевичи е 6.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.70. Коефициентът за победа на Шахтьор Солигорск е 1.60. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера bet365 casino.

Смолевичи – Шахтьор Солигорск: Двубой статистика

Вигвам Смолевичи не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Вигвам Смолевичи не са губили в последните 8 свои домакинства.
Вигвам Смолевичи не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Шахтьор.

Смолевичи – Шахтьор Солигорск: Online Прогноза

Все пак Шахтьор трябва да има качеството да вземе точките. Те спечелиха всичките си предишни срещи със Смолевичи и, като домакините загубиха последните си два мача с цел да се откажат, очакваме под 2.5 гола и победа за гостите.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Belarus Reserves можете да прочетете на нашата bet страница.

Прогнозите ни за предстоящи мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com