Сондериске – Вендисел петък 17 Август

Двубоят между Сондериске – Вендисел ще се проведе на 17 август (събота) от 20:00 часа в среща от Супер Лигата на Дания. Vendsyssel стартира своя сезон в най-елитната лига на датския футбол в някакъв стил, връщайки се назад с победи над OB и Esbjerg в първите два кръга.

Коефициентът за победа на Сондериске е 1.65. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.80Коефициентът за победа на Вендисел е 5.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Сондериске – Вендисел: Двубой статистика

Преди година Сондериске бяха номер 5 в класирането с 8 точки. Сега са номер 12 с 4 точки.

Сондериске – Вендисел: Прогноза

Домакините имат много по-високо качество в редиците си и те наистина трябва да могат да накарат кампанията си да се върне на пистата и да вземе мача срещу новодошлите в лигата.

Хората на Норгаард ще бъдат силно мотивирани да вземат трите точки, затова ние ще заложим на домакинската победа.

Домакините победиха Хорсенс с 2:0 в предишния двубой и очакваме подобен сценарий този път.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове за Супер Лига на Дания от всички краища на света с bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието: Carlsberg, Froes, Davidsen.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG