Сочи – Ахмат Грозни понеделник 30 Септември

Двубоят между Сочи – Ахмат Грозни ще се пороведе на 30 септември (петък) от 19:30 часа в среща от Висшата Лига на Русия. Кампания на Висшата лига за Сочи най-накрая се обърна към по-добро, тъй като отборът допусна поражение само веднъж в последните си три мача.

Коефициентът за победа на Сочи е 2.20. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20. Коефициентът за победа на Ахмат Грозни е 3.40. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Сочи – Ахмат Грозни: Двубой статистика

Статистиката на PFC Sochi като домакин този сезон: 0-1-2.
Статистиката на Akhmat Grozny като гост този сезон: 0-1-4.
PFC Sochi са в серия от 4 поредни домакински срещи без победа.

Сочи – Ахмат Грозни: Прогнози

Освен това, Сочи тепърва ще открива сметката си с цел у дома си. Като се има предвид, че само един от седемте гола за ФК Ахмат през новия сезон са дошли като гост, по всякакъв начин очаквайте нисък сблъсък с по-малко от 2,5 гола в класациите.bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Russia Premier можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com