Спал – Наполи събота, 23 Септември

Двубоят между Спал – Наполи ще се проведе на 23 септември (събота) от 19:00 часа в среща от Серия А на Италия. В спорният най-забавен мач от кръга от средата на седмицата Наполи абсолютно нареди на Лацио с 4-1 и сега Partenopei ще получи почивка, докато пътуват, за да се сблъскат със Спал, преди да се възобнови действието на Шампионската лига следващата седмица.

Коефициентът за победа на Спал 15.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 6.00. Залози за това Наполи да победят се приемат със ставка 1.22.

Спал – Наполи: Двубой Статистика

Спал не успя да вкара в последните си 3 мача. Наполи спечелиха последните си 10 мача. В 17 от последните 18 мача на Наполи има над 2.5 гола. Наполи отбелязаха поне 3 гола в последните си 9 мача. Спал са допуснали поне 2 гола в последните си 4 мача. SPAL загубиха последните си 3 мача.

Спал – Наполи: Прогноза

Спал не успяха да отбележат в последните си три мача. Това не е изненадващо, тъй като те не са успели да се забъркат напред и по-скоро са решили да паркират автобуса в стремеж да се опитат да излязат на равен терен. Това е невъзможно и вместо да печелят точката, която искат, те нямат какво да покажат. Докато не са били унижени с 4: 0 или 5: 0, в крайна сметка няма значение – те все още губят и не се очаква да получат нищо от тази фигура срещу Наполи.

Поради нежеланието на опонентите да излязат от собствената си половина, Наполи може би ще може да получи чиста мрежа тук, както и сравнително удобна победа на пътя.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG