Спал 2013 – Беневенто 06 май

Двубоят между  Спал 2013 – Беневенто ще се проведе на 06 май (неделя) от 16:00 часа в среща от Серия А на Италия Беневенто вече е отпаднал отбор, но не се държат така. Откакто стана ясно, че отпадат, те спечелиха 4 точки. Le Streghe най-накрая спечели първата си победа, като това стана срещу Милан с 1-0. 

Коефициентът за победа на Спал 2013 е 1.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.33. Коефициентът за победа на Беневенто е 6.50Вижте ТВ Програма за мача тук.

Спал 2013 – Беневенто: Статитика Н2Н

Беневенто допусна най-малко 2 гола в 13 от последните си 16 мача
СПАЛ не успя да спечели 10 от последните си 11 домакински мача

Прогноза
СПАЛ се намират на много трудно място, но няма да имат по-добра възможност от сега да се измъкнат от трудната позиция. Като цяло те имат достатъчно добър рекорд и ще трябва да се съревновават срещу един от най- слябите отбори в лигата Беневенто с много дупки в отбраната.

BTTS – ДА
Над 2.5 гола
СПАЛ да победи

 

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо новини и футболни топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на Серия А са: Nike, Panini, TIM.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com