Спартак Москва – Анжи Махачкала bet365

Двубоят между Спартак Москва – Анжи Махачкала ще се проведе на 01 ноември (четвъртък) от 19:00 часа в среща за Купата на Русия. Спартак Москва, който е на седмо място в руската Премиер лига, поема Ахти Махачкала на стадион Откритие арена. Спартак Москва имаше доста разочароващ уикенд, тъй като те бяха задържани от силния Рубин Казан в равенство.

Коефициентът за победа на Спартак Москва е 1.25Равенството в сблъсъка е оценено на 5.50. Коефициентът за победа на Анжи Махачкала е 12.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Спартак Москва – Анжи Махачкала: Двубой статистика

Като домакин, FC Spartak Moscow не е губил от Анжи в последните 3 срещи помежду им.
FC Spartak Moscow са в серия от 4 поредни домакински срещи без победа.
По време на последните 9 срещи с FC Spartak Moscow като домакин, FC Spartak Moscow спечели 5 пъти, при 2 равенства и 2 победи за Анжи. Головата разлика е 15-9 в полза на FC Spartak Moscow.

Спартак Москва – Анжи Махачкала Прогнози

Домакинският отбор е преобладаващият фаворит за този мач. Те засенчват борбата с Анжи в почти всеки отдел на играта. Освен това със своето предимство, Спартак ще се възползва от шанса да продължи с полуфиналите и с двете си ръце.

Анжи има ужасен рекорд на пътя и има само четири победи в последните си 22 мача. Те не могат да задържат мрежата си празна, ако животът им зависи от него. Спартак със своите опоненти се очаква да ги изстреля към победата без много проблеми.

На Анжи ще им бъде трудно срещу дисциплинирания гръб на домакините. Също така, по-голямата част от играта ще се проведе в собствената им половина.

Очаквайте победа за домакинския отбор, в който се отбелязват голове в двете половини. Спартак ще задържи мрецата си празна за този мач.

Смелите играчи можеха да заложат и за над 2.5 мача.

Официални спонсори на събитието: Gazprom, Nissan, SAP.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG