Спартак Москва – Брага 29 Август

Двубоят между Спартак Москва – Брага ще се проведе на 29 август (четвъртък) от 20:15 часа в среща от Квалификациите за Лига Европа. Брага държи лека преднина с 1-0 след първия мач и ще бъде много доволен да победи в Русия. Очакваме близка игра, в която може да се види, че победителят ще се реши с гол разлика.

Коефициентът за победа на Спартак Москва е 2.30. Равенството в мача е оценено с 3.60. Коефициентът за победа на Брага е 2.80. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Спартак Москва – Брага: Статистика Н2Н

Резултат от първият мач: Брага – Spartak Moscow 1-0.
Spartak Moscow не са губили в последните 7 свои домакинства.

Спартак Москва – Брага: Прогноза

Уверени сме, че и двата отбора ще отбележат гол и ще бъдат реализирани над 2,5 гола в четвъртък като сме предвидили краен резултат от 2-1 в полза на Спартак Москва. Тази победа няма да е достатъчна за Спартак да прогресира, тъй като Брага ще спечели играта чрез правилото за гостите за гола. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com