Спартак Москва – Локомотив Москва 02 Декември bet365

Двубоят между Спартак Москва – Локомотив Москва ще се пороведе на 02 декември (неделя) от 18:00 часа в среща от Висшата Лига на Русия. Московското Дерби, което ще се проведе пред пълен стадион, е насрочено за неделя, тъй като два отбора от Москва се борят за победа.

Коефициентът за победа на Спартак Москва е 2.45Равенството в сблъсъка е оценено на 2.90. Коефициентът за победа на Локомотив Москва е 3.20. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Спартак Москва – Локомотив Москва: Двубой статистика

Статистиката на FC Spartak Moscow като домакин този сезон: 4-0-4.
Зе Луис е голмайстора на FC Spartak Moscow с 5 гола. Антон Миранчук има 4 гола за Локомотив Москва.
По време на последните 18 срещи с FC Spartak Moscow като домакин, FC Spartak Moscow спечели 6 пъти, при 3 равенства и 9 победи за Локомотив Москва. Головата разлика е 29-27 в полза на Локомотив Москва.

Спартак Москва – Локомотив Москва: Прогнози

Посетителите имат силна защита. Те успяха да спечелят равенство срещу ЦСКА Москва. Така че можем да видим евентуално равенство тук. Но Локомотив спечели 2 от последните 5 h2h срещи тук. Така че можем да заложим на двоен шанс мачът да завърши като равенство или далечната страна да спечели.

Макар че последните мачове на двете страни са над 2.5 гола, техните статистики за h2h казват друго. При 6 от 7-те си последни сблъсъка резултатът имаше по-малко от 2,5 общи гола. Така че можем да заложим на крайния резултат в неделя да бъде под 2.5 гола.

Официални спонсори на събитието: Gazprom, Nissan, SAP.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG