Спартак Москва – Рубин Казан 09 Септември

Двубоят между Спартак Москва – Рубин Казан ще се проведе на 09 септември (събота) от 19:00 часа в среща от Висшата лига на Русия. Седмица 9 на руската Премиер лига ни предлага двубой между Спартак Москва и Рубин Казан в Откритие Арена.

Коефициентът за победа на Спартак Москва е 1.61Равенството в сблъсъка е оценено на 3.75. Залози за това Рубин Казан да победят се приемат със ставка 5.50.

Спартак Москва – Рубин Казан: Двубой статистика

Няма абсолютен победител, когато става дума за срещи от статистиката. Спартак Москва има малко предимство с 13 победи, за разлика от Рубин с 10, от общо 30 срещи.

Последните 4 срещи между Спартак и Рубин видяха и двата отбора да отбележат, а на три от тях имаше общо 3 или повече гола.

Спартак Москва – Рубин Казан: Прогноза

Коефициентите са от страната на домакините. Но изглежда, че напоследък не са във форма. Затова смятаме, че резултатът от този мач е доста несигурен. По-умно нещо би било залагането на целите. Очакваме голове от двете страни на терена, тъй като домакините определено трябва да си свършат работата и посетителите изглежда са в доста добра форма.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Руска Премиер Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига, Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип, Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи, които ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG