Спартак Москва – Севиля вторник, 17 Октомври

Двубоят между Спартак Москва – Севиля ще се проведе на 17 октомври (вторник) от 21:45 часа в среща от УЕФА Шампионска лига. Спартак Москва направи добро начало на кампанията си в Шампионската лига при връщане в състезанието след отсъствието на пет години. Оттеглянето в Марибор е приличен резултат, но задържането на Ливърпул е нещо, с което те могат да се гордеят.

Коефициентът за победа на Спартак Москва е 4.75Равенството в сблъсъка е оценено на 3.80. Залози за това Севиля да победят се приемат със ставка 1.80.

Спартак Москва – Севиля: Двубой Статистика

Това ще бъде първата конкурентна среща между Спартак Москва и Севиля.

Спартак има слаб рекорд срещу испанските отбори – 7 победи, 6 равенства и 13 загуби от 23. Те са без победа в последните 6 и имат само 1 победа от последните 10.

Севиля има умерен рекорд срещу отбори от Русия – 5 победи, 4 равенства и 3 загуби от 12 мача. Но техният рекорд в руската почва е слаб, тъй като една победа дойде от 7 посещения; 4 равенства и 2 загуби.

 

Спартак Москва – Севиля: Прогнози

Спартак е отбор, който трябва да бъде уважаван, тъй като е добре поставен, докато играе пред феновете у дома си. Победата с 1:1 срещу Ливърпул в предишния кръг на състезанието изпраща ясно послание, че те са тук, за да се откажат от правилната борба.

Севиля нямат най-доброто от записите в Шампионската лига в сравнение с последователния им успех в Лига Европа. Но този термин те изпращат различно послание, след като прибраха равенство в Ливърпул и разтърсиха Марибор с 3: 0 в първата игра на домакините на груповата фаза.

По този начин, аз вярвам, че този мач има създаването на абсолютен крекер. Но опитът на Севиля трябва да се окаже доста тежък за руснаците.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от УЕФА. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG