Спартак Москва – ЦСКА Москва 10 Декември

Двубоят между Спартак Москва – ЦСКА Москва ще се проведе на 10 декември (неделя) от 15:30 часа в среща от Висшата лига на Русия. В неделя следобед се очаква истински бум, когато Спартак и ЦСКА трябва да се срещнат в дербито в Москва в „Откритие Арена“.

Коефициентът за победа на Спартак Москва а е 2.40Равенството в сблъсъка е оценено на 3.25. Залози за това ЦСКА Москва да победят се приемат със ставка 2.90.

Спартак Москва – ЦСКА Москва: Двубой статистика

Armeitsy са много по-успешни в историята, тъй като те са спечелили 20 и 7 за Спартак.

Те също така дойдоха на върха в първата си среща на този мандат още в средата на август, когато Георги Шченкович и Витино завършиха късно повторно второ полувреме след като Пасалич откри за врага за „Народни команда“.

Спартак Москва – ЦСКА Москва: Прогнози

Просто не можем да пренебрегнем коефициентите, предложени за опцията BTTS, при положение че и двамата мениджъри имат реални хищници в последната трета, като Quincy Promes и Vitinho.

Освен това, четири от последните пет срещи между двата отбора видяха BTTS пика „влезте“.

 Оферта bet365 информира, че всички мачове от Руска Премиер Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.


Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG