Спарта Ротердам – Витес вторник, 16 Януари

Двубоят между Спарта Ротердам – Витес ще се проведе на 16 януари (вторник) от 21:00 часа в среща от Ередивиси на Холандия. Спарта от Ротердам ще бъде домакин на Витес в първото действие на Eredivisie на годината този вторник в Ротердам.

Коефициентът за победа на Спарта Ротердам е 3.70. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40Залози за това Витес да победят се приемат със ставка 2.00.

Спарта Ротердам – Витес:  Двубой статистика

Vitesse са били супер доминиращи в историята на срещата от статистиката със Спарта Ротердам.

Те са спечелили 21 и са загубили само 3 от 34 срещи H2H.

Това включва разрушителна победа с 5:0 през март миналата година в GelreDome.

Витес спечелиха с три гола срещу Спарта.

Спарта Ротердам – Витес: Прогноза

Vitesse са фаворити без съмнение, но ще бъдем внимателни със залозите, тъй като домакините могат да зашемети всички на дебюта на Advocaat.

Тъй като Спарта наложи три гола след Кайзерслаутерн в средата на сезона в приятелски настроен нач, смятаме, че коефициентът, който се предлага и на двата отбора да отбележат, има стойност.

Допълнителна стойност може да се намери в подкрепата на Vitesse да спечели & BTTS при високи коефициенти.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Ередивиси от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG