Дионтей Уайлдър : Джошуа се страхува да се бие с мен

Непобеденият шампион на Световния боксов съвет (WBC) в тежка категория Дионтей Уайлдър (39-0, 38 КО) е убеден, че шампионът на IBF, IBO и WBA Антъни Джошуа (20-0, 20 КО) е „ужасен“ от факта, че по някое време ще трябва да се бие с него.

На Уайлдър му предстои среща с опасния кубинец Луис Ортис (на 3-ти март), но той вече гледа към потенциален двубой за обединение на титлите срещу Джошуа, който пък ще премери сили с шампиона на WBO Джоузеф Паркър на 31-ви март.
„Мисля, че Джошуа се страхува да се бие с мен, мисля, че вие го подкрепяхте и възхвалявахте толкова много, че сега го е страх да загуби всичко това. А и той знае силата на моя удар – един удар и нокаут – така че е нормално да бъде изплашен. Знам, че той мисли за това през цялото време. Дори когато заспи си мисли как един ден всичко това ще свърши и може Дионтей Уайлдър да бъде този, който ще го нокаутира. Аз съм неговата най-голяма заплаха“, заяви Уайлдър.
„Всеки един боксьор изважда по нещо различно от мен, което показвам, но аз не показвам всичко, което имам. Показвам само това, което боецът ми позволява да покажа. Не обичам да губя енергия, не искам да показвам всичко. Много ми допада факта, че хората ме смятат просто като един дивак на ринга. Те не могат да ме разберат“, добави той.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Бойни спортове само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.