Спортинг Брага – Бенфика 13 Януари

Двубоят между Спортинг Брага – Бенфика ще се проведе на 13 януари (събота) от 22:30 часа в среща от Висша Лига на Португалия. Спортинг Брага ще има шанса да се движи по точки с „Бенфика“ и да се присъедини към битката за първите три места в „Премиер Лига“ този уикенд, когато те ще бъдат домакини на „Игълс“ в дербито на мач номер 18.

Коефициентът за победа на Брага е 3.80. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20Залози за това Бенфика да победят се приемат със ставка 2.05.

Спортинг Брага – Бенфика:  Двубой статистика

Бенфика са много по-успешни в хода на историята, спечелвайки 30 от 55 H2H връзки с Брага.

Архибисьопите обаче са били много трудно да се справят с орлите у дома. Където отборите имат десет победи преди 26-ата среща в Estadio Municipal de Braga.

Орлите спечелиха осем поредни попадения срещу Брага, преди отборът да се раздели с коварството в сблъсъка на Така да Лига през септември миналата година (1-1 равен).

Спортинг Брага – Бенфика: Прогноза

Ще заложим на Брага, за да подкрепим финалната форма. Тъй като архиепископите са спечелили седем срещи у дома в „Премиер Лига“.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша Лига на Португалия са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на google search bet365. Гледайте На Живо футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG