Спортинг – ЛАСК Линц 03 Октомври

Двубоят между Спортинг – ЛАСК Линц ще се проведе на 03 октомври (четвъртък) от 22:00 часа в среща от Лига Европа. Спортинг се завърна към победните си серии и запази мрежата си празна при победата си над Авеш с 1:0 в Примера Лига в понеделник вечер, докато ЛАСК записа удобна победа с 3:0 над Сент Полтен.

Коефициентът за победа на Спортинг е 1.95. Равенството в мача е оценено с 3.60. Коефициентът за победа на ЛАСК Линц е 3.80. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Спортинг – ЛАСК Линц: Статистика Н2Н

LASK нямат загуба в последните си 5 мача.
LASK са в серия от 3 поредни победи като гост.
Спортинг КП са в серия от 3 поредни домакински загуби.

Спортинг – ЛАСК Линц: Прогноза

Уверени сме, че и двата отбора ще отбележат гол в четвъртък вечерта и сме предвидили краен резултат в полза на Sporting CP. Домакините може да не се насочат към играта като фаворити по форма, но имат далеч повече европейски опит, както и предимството на домакините. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com