Спортинг – Портимонензе 17 Декември

Двубоят между Спортинг – Портимонензе ще се проведе на 17 декември (неделя) от 20:00 часа в среща от Примейра Лига на Португалия. Спортинг се възползва от приплъзването на Порто, за да блокира точките с тях на върха на класирането в „Премиер Лига“. Лъвовете обикновено се радват на добра кампания, която ги видя да спечелят 11 и да привлекат три мача досега.

Коефициентът за победа на Спортинг е 1.22. Равенството в сблъсъка е оценено на 6.50Залози за това Портимонензе да победят се приемат със ставка 11.00.

Спортинг – Портимонензе:  Двубой статистика

Посетителите видяха слайд в долната половина, след като не успяха да намерят гърба на мрежата във всяка от предишните два мача срещу халф на Ещорил и Чавес. Те не са успели да пътуват досега през сезона, тъй като ще се впуснат в това, след като загубиха четири и изравниха три от последните седем мача на пътя в Лима.

 

Спортинг – Портимонензе: Прогноза

Пропастта в качеството между двете страни е огромна и не можем да очакваме нищо друго освен друга приятна вечер за феновете на домашния отбор в Estadio Joye Alvalade.

Бас Дост да вкара по всяко време трябва да е банкер тук.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Примейра Лига на Португалия от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG