Спортинг – ПСВ четвъртък 28 Ноември

Двубоят между Спортинг – ПСВ ще се проведе на 28 ноември (четвъртък) от 22:00 часа в среща от Лига Европа. След като загуби в началния кръг на груповите срещи с PSV, Sporting спечели всичките си мачове и застана начело на купчината в група D, което се случи в предпоследния мач тази седмица.

Коефициентът за победа на Спортинг е 2.55. Равенството в мача е оценено с 3.40. Коефициентът за победа на ПСВ е 2.75. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Спортинг – ПСВ: Статистика Н2Н

Бруно Фернандес е голмайстора на Спортинг КП с 3 гола. Donyell Malen има 3 гола за ПСВ.
Спортинг КП са в серия от 4 поредни домакински победи.
Спортинг КП се намира в победна серия от 3 мача в Група D УЕФА Лига Европа.

Спортинг – ПСВ: Прогноза

Уверени сме, че Спортинг ще спечели и по този начин подкрепяме домакините с равенство без залог този четвъртък. Домакините се насочват към мача като фаворити с ясна форма и досега не са надминали PSV в група D. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com