Спортинг Хихон – Ейбар bet365 1 ноември

Двубоят Спортинг Хихон – Ейбар от Купа дел Рей на Испания ще се проведе на 1 ноември (четвъртък) от 13:00 часаБившият отбор от Ла Лига ще поеме  Ейбар за място в последните 16 от CDR. Тези два отбора имат богата история от H2H битки във всички състезания.

Коефициентът за победа на Спортинг Хихон е 3.10 . Равенството в мача е оценено с 2.90. Коефициентът за победа на  Ейбар  е 2.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Спортинг Хихон – Ейбар : Статистика Н2Н

Спортинг Хихон нямат загуба в последните си 4 мача.
Спортинг Хихон не са губили в последните 7 свои домакинства.
По време на последните 14 срещи с Спортинг Хихон като домакин, Спортинг Хихон спечели 7 пъти, при 4 равенства и 3 победи за СД Ейбар. Головата разлика е 18-11 в полза на Спортинг Хихон.

Прогноза

Домашната форма на Хихон е изключителна, но всички тези мачове са против опозиция от второ ниво. Ейбар е първият истински съперик, който те ще имат вкъщи.

Най-добрият резултат досега у дома е победата им срещу Лас Палмас, който в момента е на 5 -то място в Сгубда. Но безголовото равенство срещу Кордоба у дома ще постави под съмнение силата им срещу Еибар в четвъртък.

Eibar също няма да е в настроение, защото загубиха с 4: 0 срещу  Celta Vigo. Играта ще бъде близка и можем да очакваме равенство в първата половина и след това гостие да победят.

HT / FT – равен/ Eibar
И двата отбора да вкарат

Официални спонсори на събитието са:  Nike, Mazda, Samsung, Rexona.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG