Спорт Ресифе – Крузейро 8 септември

Двубоят между Спорт Ресифе – Крузейро ще се проведе на 08 септември (събота) от 22:00 часа в среща от Бразилия Серия А. Миналия уикенд Спорт Ресифе сложи край на поредицата от четири загубени мача, с много трудна победа с 1:0 над Парана в Естадио Аделмар да Коста Карвальо.  

Коефициентът за победа на Спорт Ресифе е 2.87Равенството в сблъсъка е оценено на 3.00. Коефициентът за победа на Крузейро е 2.62Вижте ТВ Програма за мача тук.Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Спорт Ресифе – Крузейро: Двубой Статистика

Преди година Спорт Ресифе бяха номер 12 в класирането с 29 точки. Сега са номер 17 с 23 точки.
Последната домакинска победа на Спорт Ресифе срещу Крузейро бе през 2012.
По време на последните 8 срещи с Спорт Ресифе като домакин, Спорт Ресифе спечели 3 пъти, при 3 равенства и 2 победи за Крузейро. Головата разлика е 7-6 в полза на Спорт Ресифе.

Спорт Ресифе – Крузейро: Прогноза

Менезес има много по-добри играчи в отбора от колегата си, но все още не можем да дадем висок залог.  Спорт Ресифе не са отбелязали нито един гол, като гостуващ отбор.  Отбелязали са само 5 гола в 11 мача до момента в серията, което е причината, да са назад в класирането. Спорт Ресифе имат нужда от точки, за да се изкачат в класирането, повечето си точки са спечелили като домакини. Момчетата на Едуардо Баптиста трябва да играят в защита и да чакат удобни шансовете за контраатаки. Мачът е от огромно значение за двата отбора.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бразилия Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от УЕФА. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието са: Bridgestone, DHL, Toyota.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG