Спрягат Манчини за Пари Сен Жермен

Италианецът Роберто Манчини е бил обсъждан като вариант за треньор на Пари Сен Жермен в случай на освобождаването на Унай Емери от поста, пише „Льо Паризиен“.

Френският гранд е в криза, като след изиграването на първите 18 кръга от шампионата в Лига 1 върви едва трети, а в групата си от Шампионската лига остана втори. С основна заслуга за това беше българския първенец Лудогорец, който изтръгна 2:2 при гостуването си в Париж в последния кръг, а в същото време Арсенал победи Базел.

Манчини е един от много опитните италиански треньори, като е водил големи отбори като Манчестър Сити и Интер. В момента 52-годишният специалист е свободен и отворен за интересни предложения. Преди седмица италианецът посети бежански лагер в Йордания в рамките на кампания на Уницеф.
bet365

Следете всички наши експертни анализи,прогнози и предложения за залози с коефициентите на най- предпочитания букмейкър bet365. Бъдете информирани и не пропускайте новини или  събития на живо с нашата Фейсбук страница.

Всички страхотни пазари, за които bet365 предлагат достъп, можете да гледате пряко на Вашия iPhone, iPad или Android. Това  включва футбол, тенис, баскетбол, крикет, дартс, снукър и скуош. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лигаMondial 2018, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.