Спърс и Клипърс преследват Уориърс на Запад

Кауaй Ленърд отбеляза 23 точки и кош за победата 6.1 секунди преди края при успеха на Сан Антонио със 107:105 срещу Вашингтон в мач от редовния сезон на Националната баскетболна лига на САЩ и Канада.

Успехът на Спърс и този на Лос Анджелис Клипърс със 114:96 срещу Ню Орлиънс изравниха двата водещи тима от Западната конференция с вицешампиона Голдън Стейт с по 16 победи, но Уориърс все още имат предимство при едва три допуснати поражения. Победата на Спърс не беше спечелена лесно, въпреки че домакините поведоха с шест точки в последната минута на третата четвъртина, а в заключителната част увеличиха аванса си на десет пункта. Вашингтон отговори с дълга серия в края, а 53.4 секунди преди сирената Брадли Бийл отбеляза от тройката и Уизърдс поведоха в резултата при 103:102. Пати Милс пропусна стрелба от зоната за три точки 28.9 секунди преди сирената, но Ламаркъс Олдридж се пребори за топката и даде нов шанс на Спърс, от който се възползва Ленърд.

Блейк Грифин отбеляза 13 точки през третата четвъртина и завърши с общо 27 в мача на Клипърс срещу Ню Орлиънс. Той все пак пропусна шест от първите си осем стрелби, но късно в мача поправи грешките и дори спечели десет борби. Резервата Джамал Крофърд пък добави 21 точки за отбора на Лос Анджелис, който има две загуби повече от Голдън Стейт и е втори в Тихоокеанската дивизия.

Доверете се на най- добрите коефициенти и предлоцения за залози само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Ако това спортно събитие е покрито от live streaming на bet365, можете да гледате срещата на вашия iPhone, iPad, Android или Windows Phone. Също така е лесно да намерите видеоклипове и новини от най-популярните спортни лиги в света. Коефициентите на живо на bet365 могат да се видят в секцията за футзал за livescore. bet365 Коефициенти

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които google search bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и новини от всички краища на света Bet365 Livescore.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

bet365