Сръбско препятствие за Григор в Ченгду

Водещата ни ракета ще спори с Душан Лайович в сблъсък от втори кръг на турнира в Китай. Григор Димитров ще започне участието си в дебютната в календара на АТР надпревара в Ченгду, Китай (АТР 250) в сряда от около 10:00 часа с мач от втори кръг срещу сръбския представител Душан Лайович. Двамата не са мерили сили на професионално равнище до момента.

Залози за победа на Димитров се приемат с коефициент 1.16, а такива затова хасковлията да спечели мача с 2-0 сета с коефициент 1.50. Ставката за успех на Лайович е 5.00.

Григор Димитров, чийто коефициент да спечели титлата в Ченгду е 6.50, е поставен под номер три в основната схема, поради което получи правото да почива на старта. Заемащият 21-ва позиция в света българин демонстрира вдъхновяваща форма в последните си мачове в тура. Той ще излезе на корта за първи път след Откритото първенство на САЩ, където си проби път до 1/8-финалите (загуба от Анди Мъри).

Душан Лайович потегли в Ченгду с победа 1-6 6-3 6-4 над аржентинеца Федерико Делбонис. 26-годишният сърбин е 73-ти в ранглистата, а рекордното му класиране на сингъл е на 57-ма позиция през есента на 2014 г. Лайович не може да се похвали с големи постижения в тура. До момента той е без титла на сингъл, но е триумфирал веднъж на двойки (Истанбул 2015).

Успее ли Димитров да премине успешно първия си тест на “Chengdu Open“, в 1/4-финалите той ще играе срещу Диего Шварцман (Арж) или поставения под №8 италиански ветеран Паоло Лоренци (Ита). Лоренци е в серия от два успеха срещу нисичкия аржентинец и коефициентът затова да успее да запише трети пореден триумф над противника е 1.72.

Не забравяйте, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за Тенис. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.