Стад Бриошен – Ланс, 23 януари

Двубоят между Стад Бриошен – Ланс ще се проведе на 23 януари (вторник) от 19:30 часа в среща от Супер Купата на Франция. Стад Бриошен вече наказа Лавал (2-0) в осми кръг този сезон пред публиката си и прави страхотен сезон (4-ти в своята група в N2). Малкият бретонски клуб влиза в този мач в добра форма.

Коефициентът за победа на Стад Бриошен е 6.00  Равенството в сблъсъка е оценено на 4.10. Залози за това Ланс да победят се приемат със ставка 1.53.

Стад Бриошен – Ланс: Двубой статистика

Ланс спечели само 3 от 14те мача, които сте играха този сезон като гости и домакини във всички състезания.

Ланс падна срещу Bergerac, също от N2 в последната си кампания за Coupe de France.

Стад Бриошен спечели само 2 от последните си 6 мача в Куп де Франс, които се играха на място различно от  Bollaert.

Прогноза

Стад Бриошен е без загуба в седем мача и е загубил само един от последните си 13 . Имаме пълна увереност в добрата игра на отбора на Максим д’Орнано. Все пак фаворити са Ланс.

Ланс да победи

Над 2,5 гола

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Супер купата на Франция са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига, Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип, Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи, които ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG