Стандард Лиеж – Клуб Брюж 31 Януари

Двубоят между Стандард Лиеж – Клуб Брюж ще се проведе на 31 януари (сряда) от 21:45 часа в среща от Купата на Белгия. Полуфиналната среща с Клуб Брюж не можеше да дойде в по-добър момент за домакините.

Коефициентът за победа на Стандард Лиеж е 2.60. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40Залози за това Клуб Брюж да победят се приемат със ставка 2.60.

Стандард Лиеж – Клуб Брюж:  Двубой статистика

Клуб Брюж води статистиката с десет победи преди 59-ата среща със Standard Liege.

FCB са били просто брутални в последните си срещи със Standard (7-0 голова разлика в последните два мача).

Клуб Брюж спечели три и изравни от последните четири срещи H2H между двамата съперници.

Всяка от последните пет срещи на H2H видя три или повече гола.

 

Стандард Лиеж – Клуб Брюж: Прогноза

Целите трябва да бъдат гарантирани и тази сряда, ако знаем, че всяка от последните пет срещи на Standard Liege е видяла и двата отбора в срещата и най-малко три гола.

Домакините бяха доста ефективни в последната трета напоследък, но също така позволиха седем гола в последните три в лигата.

Тъй като Клуб Брюж са много по-последователни през целия сезон и тъй като те доминират в последните H2H мачове, ние трябва да вземем Клуб Брюж да спечели & BTTS.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Първа Дивизия А на Белгия от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG