Стан с уникален подарък към свой фен, преборил коварна болест

Карл Ейкърс е дългогодишен фен на седемкратния шампион на Англия Астън Вила. 55-годишният привърженик на “виланите” едва ли си е представял някога, че съдбата, поставила го пред такова сериозно изпитание през последните няколко години – да се бори с тежката диагноза “рак на гърлото”, сега ще му се отплати, макар и частично, по толкова добър, емоционален и запомнящ се начин.

Изявеният фен на бирмингамския клуб не само че имаше възможността да се срещне с един от своите любимци и основен вдъхновител в битката с коварната болест, но и получи ценен подарък с нумизматична стойност от него. Малко след края на проверката Астън Вила – Уорчестър Сити това лято Карл получи лично от бившия капитан на отбора фланелката с номер 19.

“През 2011-а стана ясно, че имам рак на гърлото. Предварително ме предупредиха, че лечението ще е брутално и изобщо не се знае дали ще успея да премина успешно през него. Сега обаче, пет години по-късно, диагнозите са добри, аз все още съм тук и мога да изживея всичките си мечти. Никога обаче нямаше да успея да се справя с всичко това, ако не бе помощта на моята съпруга, на моя син, на цялото ми семейство”, не крие вълнението си Ейкърс.

“Когато гледах Стилиян Петров с фланелката на Астън Вила в игра, виждах един човек, готов да остави всичко от себе си на терена във всяка една среща. Стан беше нашият капитан, един вдъхновяващ пример за голям човек и в личен, и в професионален план. Когато стана ясно, че Петров е диагностициран с левкемия, бях на трибуните на “Вила Парк” същата седмица. Аплодирах го в 19-ата минута, за да отдам почитта и подкрепата си към него”, признава Карл.

„За мен това бе един личен момент. Никога не го бях срещал, но въпреки това Стилиян ми помогна изключително много в моята лична борба с болестта. Стенли е истински боец. Бори се с коварната болест, бори се да основе фондация и да промени нещо, а сега се бори и да се върне на терена”, възхитен от Петров е върлият фен на Вила.

Източник: Sportal

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Кампеонато Паулиста са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от УЕФА. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore. Официални спонсори на събитието са: Kappa, acqua eva, eolo.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Save