Стоук Сити изравниха срещата с Куинс Парк Рейнджърс

Стоук Сити бяха обули своите своите бутонки за вкарване на голове, но в крайна сметка завършиха с равенство срещу Куинс Парк Рейнджърс на стадион bet365 в събота следобед.

Играчите на Гари Ровет, които отбелязаха само веднъж в последните си три мача, допуснаха гостите да поведат в началото на мача.

Сайдо Берахино изравни резултата с гол от близко разстояние. А след почивката уелският интернационал Джо Алън вкара гол в полза на „Потърс“ от осем ярда.

За да хвърли солта в раните на Сити, отборът на Стив МакКларен възстанови равновесието. Рангел успя да завърши подаване от Еберечи Езе.

Гари Ровет изтъкна концентрацита като причина за головете на гостите. Тя и липсата на късмет за неговия отбор според него са ключов за резултата от играта фактор.

Говорейки за сайта на Стоук Сити, той каза: „Аз съм много разочарован. В момента се чувствам така, сякаш ние просто не можем да получим тази малка почивка, от която се нуждаем.“

„Мисля, че заслужавахме да спечелим мача днес, точно както направихме в доста от игрите, които сме играли напоследък. Но по някаква причина нещата просто не се случват.“

Още за Стоук Сити може да гледате в YouTube канала на Стоук Сити.

Вижте ТВ Програма за футбол  тук.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Графиките и текстът в bet365 се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове bet365 bg ще покаже графика, заедно с пазарите на bet365 live. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката с bet365prognozi. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia. bet365 mobile работи с bet365 mobile android и iOS, mac. Може да откриете bet365 app в следните търсачки: google, bing и yahoo.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG