Стоук Сити -Ливърпул bet365

Двубоят между Стоук Сити -Ливърпул  ще се проведе на 29 ноември (сряда) от 22:00 часа в мач от Висшата лига на Англия. Ливърпул отчаяно се стремят да намалят разликата си с топ 4 отборите в класирането и изглежда, че ще го направят с четири мача без загуба. Те нямаха късмет в двубоя срещу Челси, но червените спечелиха три мача преди това, като отбелязаха 11 гола общо.

Коефициентът за победа  на Стоук Сити е 6.25  Равенството в сблъсъка е оценено на 4.60Залози за това Ливърпул да победят се приемат със ставка 1.53.

Стоук Сити -Ливърпул:  Н2Н статистика

Ливърпул спечели последните си пет срещи в Висшата лига със Стоук Сити.

Някои от тези победи дойдоха с големи маржове. Победата 4-1 бе в една от последните h2h срещи на Анфийлд.

Съответната среща в миналия сезон на стадион Британия завърши с 2-1 победа за гостите.

Стоук загубиха последните си три домакински мача във всички състезания срещу Ливърпул, всички с тесен марж от 1 гол.

Последната победа на Стоук Лийг над Ливърпул беше с голяма разлика 6-1 през сезон 2014/15.

Прогноза

И двата отбора да вкарат гол и над 2.5 гола трябва да бъде автоматичния избор за тази игра, като се има предвид, че в сблъсъка между тези отбори никога не е имало малко голове. В момента и двата отбора имат проблеми с атаката на опозицията.

По отношение на резултата, не можем да пренебрегнем факта, че Стоук Сити е спящ гигант у дома. Но вероятно няма да се събудят скоро, ако дупките в защитата не бъдат оправени. Също като Ливърпул има същите проблеми и това ще е доста отворена игра, но посетителите са тези, които държат козовете.

И двата отбора да отбележат
Ливърпул да спечели
Мохамед Сала да вкара гол по всяко време

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG

Save