Стоук Сити – Манчестър Сити – bet365

Двубоят между Стоук Сити – Манчестър Сити ще се проведе на 12  март (понеделник) от 22:00 часа в мач от Висшата лига на Англия.  Стоук Сити са без загуба в три поредни мача, но те все още се намират в зоната на отпадане. Грънчарите засилиха защитата си, но ги очаква трудна среща срещу лидерите в лигата Манчестър Сити на стадион Bet365.

Коефициентът за победа на Стоук Сити е 15.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 6.50. Коефициентът за победа на  Манчестър Сити е 1.25. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Стоук Сити – Манчестър Сити: Статистика Н2Н за двубои

Грънчарите все си спомнят болезненото поражение от 7: 2, в този мач с Манчестър Сити на стадион Етихад.

Гражданите доминират този Н2Н двъбой през последните няколко години, спечелвайки три от последните четири срещи със Стоук Сити.

Въпреки това, Стоук има положителна победа в домакинските мачове срещу Гражданите. 22 победи са на Стоук Сити, а 12 на Манчестър.

Прогноза

Грънчарите са подобрили представянето в последните мачове, но все още не могат да останат конкурентни срещу най-добрия отбор в лигата.

Трудно е да се оспори  огромен фаворит като Ман Сити и ще подкрепим гостите да спечелят с повече от два гола. Като голмайстор, алтернативно ще изберем Серхио Агуеро да вкара по всяко време при 1.66.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо и футболни топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Новата функция на Bet365 Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С тази функция може да затваряте залог напълно или да го затворите частично, като останалата част от залога продължава да е валидна. След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата, като с тази функция може да следите залозите си и да Затваряте Залог в избран от Вас момент. Ако желаете да Затворите Залог, трябва да натиснете бутон Затвори Залог под Вашата селекция(и).

Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят: Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реа  л-шщай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.

 Автор: Бет БГ / Bet-BG.com