Стоук Сити награди Крауч с нов договор

Бившият английски национал Питър Крауч подписа нов договор с тима на Стоук Сити. Двуметровият нападател ще остане още година на „bet365 Стейдиъм до лятото на 2018 година.
35-годишният Крауч премина в тима на Стоук Сити през август 2011 година срещу 10 милиона лири от Тотнъм. Той има 49 гола в 186 мача за „грънчарите“.

„Много съм радостен, че оставам в Стоук. Никога не съм имал желание да си тръгвам. Всеки ден идвам на тренировка с усмивка и е чудесно, че това ще продължи“, сподели Крауч.

Вижте ТВ Програма тук.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Новата функция на Bet365 Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С тази функция може да затваряте залог напълно или да го затворите частично. Останалата част от залога продължава да е валидна. След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата. С тази функция може да следите залозите си и да Затваряте Залог в избран от Вас момент.  Тя покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла ЛигаШампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

bet365

bet365