Стоук Сити с победа над лидерите в лигата

Новият мениджър на Стоук Сити Нейтън Джоунс бе особено щастлив след като отборът му показа „тактически блестяща“ игра и успя да надделее над лидерите в лигата Лийдс Юнайтед.

За Джонс това е първата домакинска среща в лигата и той записа първата си победа за новата година над лидерите Лийдс Юнайтед в събота следобед пред феновете на стадион bet365.

Вместо да се придържа към изпитана тактика, уелсецът изненада Bielsa като промени формата си на 3-5-2. Това му се отплати с голове във второто полувреме от Sam Clucas и Joe Allen.  Стоук спечели първата си победа от 22 декември. Мачът завърши с 2: 1 за Стоук.

Джоунс претърпя кошмарен старт на сезона си, след като през изминалия уикенд Стоук записа поражение срещу  Брентфорд, което бе последвано от шокираща загуба у дома срещу Шрюсбъри в Купата на Англия, след като  преднина с два гола.

Говорейки пред медията Стоук Сити + след срещата, той каза: „Като се има предвид седмицата, която имахме, резултатът във вторник, след пристигането и работата с играчите за толкова кратко време, това наистина е голяма победа за нас.“

„Тактически бяхме абсолютно на място и знаехме, че ще трябва да бъдем, защото класирането ни в лигата не е лъжа и Лийдс Юнайтед е най-добрия отбор в дивизията в този момент.“

„Аз и Хоакин (Гомес) наистина планирахме тактическата страна на играта ни тази седмица, от края на вторник след мача.“

„Седнахме в хотела във вторник вечерта, изработихме плана и го изпълнихме в тренировките в четвъртък и петък. Така че да се възползваме от наградата днес, е наистина, наистина приятно.“

Още за Стоук Сити може да гледате в YouTube канала на Стоук Сити.

Вижте ТВ Програма за футбол  тук.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG